De wensen en (on)mogelijkheden van cliënten vormen het uitgangspunt bij de schaderegeling.

Caroline Vermaase (1965) werkt graag met de cliënt aan het goede verloop van het traject. De eindregeling komt altijd in nauw overleg tot stand.

Zij begon in 1993 als advocaat met een algemene praktijk. Vanaf 2001 heeft zij zich bij Beer Advocaten volledig in de behandeling van letselschadezaken gespecialiseerd. In 2005 maakte zij de overstap naar Wolf Advocaten in Haarlem. Sinds mei 2015 heeft zij haar eigen kantoor in Hoofddorp.

Als letselschadespecialist legt Caroline Vermaase zich met name toe op vragen rond aansprakelijkheid en schadevergoeding bij letselschade. Zij behandelt onder meer schade ten gevolge van een arbeidsongeval, verkeersongeval, medische fout of een huis, tuin en keukenongeval. Zij combineert de letselschadepraktijk met zaken op het gebied van arbeidsrecht.

Als nevenactiviteit adviseert zij de Nederlandse Brandwonden Stichting en het bestuur en de leden van de Vereniging van mensen met brandwonden. Haar vrije tijd besteedt ze verder vooral aan haar favoriete sport honk- en softbal. Om in conditie te blijven doet ze aan hardlopen en fietsen.