Mw. Mr. J. Kluivers

Mw. Mr. J. Kluivers

Sinds haar afstuderen in 1994 werkt Jaelah Kluivers in de letselschade branche. Aanvankelijk als jurist bij een grote rechtsbijstand verzekeraar. Vervolgens werkte zij lange tijd als register-expert personenschade voor diverse grote verzekeringsmaatschappijen. Door zo’n ‘kijkje in de keuken’ bij diverse verzekeraars heeft zij een zeer goed inzicht in het schaderegelingsproces. In 2009 maakte zij de overstap naar de advocatuur.

Slachtoffers wensen een eerlijke afwikkeling van hun schade waarbij recht wordt gedaan aan hun situatie. Goede rechtsbijstand in het schaderegelingsproces is daarbij van essentieel belang. Verzekeringsmaatschappijen maken gebruik van letselschade-experts. Een slachtoffer staat zodoende tegenover een professionele partij. Door haar achtergrond in de verzekeringsbranche is Jaelah Kluivers tactisch maar ook praktisch ingesteld en oplossingsgericht en heeft zij oog voor zaken waar het slachtoffer zelf misschien nog niet eens aan heeft gedacht. Zij schuwt een procedure niet wanneer de verzekeraar zich niet reëel opstelt.

Jaelah Kluivers heeft haar kantoor WK Advocaten gevestigd aan het Kenaupark in Haarlem. Zij werkt daarin samen met Jos Willemsen , gespecialiseerd arbeidsrecht advocaat. De praktijk van Jaelah Kluivers richt zich op alle gebieden van letselschade en aansprakelijkheid, verzekeringsrecht (arbeidsongeschiktheidsverzekeringen) en sociaal zekerheidsrecht (ZW, WIA, WGA, Wajong). In 2014 heeft zij de specialisatie Personenschade bij de Grotius Academie afgerond. Zij is lid van LSA (Vereniging van Letselschade Advocaten), WAA (Stichting Werkgroep Arts Advocaten) en het NIS (Nederlands Instituut van Schaderegelaars).