Skip to main content

Mr. A. M. Wolf

Vanuit een groot rechtvaardigheidsgevoel heeft Anne-Marie Wolf in 1993 de keuze gemaakt om voor slachtoffers te gaan werken. “Een slachtoffer van een ongeval maakt in korte tijd veel mee en heeft vaak veel zorgen. Pijn, verlies van inkomen, behoefte aan huishoudelijke hulp, zorgen over het gezin. Als advocaat kun je dan helpen door snel een goede schadevergoeding, inclusief smartengeld, voor het slachtoffer te verkrijgen. Door de schadevergoeding en hulp in natura (arbeidsdeskundige begeleiding) kunnen slachtoffers hun leven weer op de rails krijgen. Als je dat punt voor een slachtoffer bereikt, is dat iedere keer weer een mooi moment om mee te maken.” In 2004 richtte Anne-Marie Wolf in het centrum van Haarlem Wolf Advocaten op. Wolf Advocaten is uitgegroeid tot een advocatenkantoor met drie advocaten, een juridisch medewerker en diverse externe adviseurs zoals een medisch adviseur. Het kantoor behandelt vrijwel alleen zaken voor slachtoffers. 
Anne-Marie behandelt zaken voor slachtoffers van onder meer verkeersongevallen, arbeidsongevallen, medische fouten en van ernstige misdrijven.

Anne-Marie is onder meer: Voorzitter van CDA Bloemendaal, lid van het bestuur van de Stichting Nationale Herdenking 4 mei Bloemendaal en lid van het bestuur van de ASP, de vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade.
Daarnaast is Anne-Marie uiteraard lid van de LSA ( sinds 1998) en diverse andere gespecialiseerde verenigingen (Langsz, WAA).

023 – 551 51 88
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.wolfadvocaten.nl

De leden van de LSAH zijn allen lid van de vereniging LSA