Skip to main content

Mr. C. J. Vermaase

De wensen en (on)mogelijkheden van cliënten vormen het uitgangspunt bij de schaderegeling.
Caroline Vermaase (beëdigd in 1993) werkt graag met de cliënt samen aan het goede verloop van het traject. De eindregeling komt altijd in nauw overleg tot stand.

Sinds mei 2015 heeft zij haar eigen kantoor in Hoofddorp. Nadat ze begon met een algemene praktijk, heeft zij zich vanaf 2001 bij Beer Advocaten volledig gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken. In 2005 maakte zij de overstap naar de maatschap van Wolf Advocaten in Haarlem. In 2015 verruilde ze het mooie monumentale pand voor een heel modern en licht kantoor.

Als letselschadespecialist legt Caroline Vermaase zich met name toe op advisering over aansprakelijkheid en schadevergoeding bij letselschade. Zij behandelt onder meer schade ten gevolge van een arbeidsongeval, verkeersongeval, medische fout, misdrijf of een huis, tuin en keukenongeval. Zij combineert de letselschadepraktijk met zaken op het gebied van arbeidsrecht.

Als nevenactiviteit adviseert zij de Nederlandse Brandwonden Stichting en het bestuur en de leden van de Vereniging van Mensen met Brandwonden. Haar vrije tijd besteedt ze verder aan haar favoriete sport honk- en softbal, zingen, lezen en allerlei losse activiteiten zoals het leren van gebarentaal.

023 – 792 00 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.vermaaseadvocatenkantoor.nl

De leden van de LSAH zijn allen lid van de vereniging LSA